Kennel Twinkelbell'sEngelse Cocker Spaniels
     

      Contact    Wie zijn wij     Teven    Puppy's     Oudjes    Werkwijze    Fotoalbum     Update
 

 

 

Hallo pupkoper. 

Wat leuk dat u interesse heeft in een Engelse Cocker Spaniel pup en wat fijn dat u de moeite neemt om deze pagina door te lezen. 

Zoals u al heeft kunnen lezen op de pagina "Wie zijn wij?" staat karakter en gezondheid in onze kennel voorop, als een pup uitgroeid tot een schoonheid is dat leuk meegenomen maar niet het belangrijkste voor ons. Ons streven is om u als aspirant pupkoper een fijne huisgenoot te bezorgen waarmee u velen jaren lief en leed kunt delen. Graag willen wij uiteen zetten hoe wij te werk gaan als één van onze dierbaren teefjes een nestje mag krijgen. 

Mocht u serieuze interesse hebben in een pup uit onze kennel dan stellen wij het op prijs als u ons een uitgebreide mail stuurt waarin u uzelf, u gezinssituatie, u werksituatie en eventuele ervaringen met een hond/cocker met ons wilt delen zodat wij ons een beeld kunnen vormen.

Staat u eenmaal op de wachtlijst dan betrekken wij u bij de (a.s) zwangerschap van ons teefje en dit houdt in dat u regelmatig een mailtje van ons ontvangt waarin wij u op de hoogte houden van het wel en wee van de (a.s) moeder. 

Vanaf het moment dat ons teefje in de kraamkamer verblijft, ongeveer een week voor de uitgerekende datum, willen wij rust in huis. Zodra het nestje geboren is en alles in orde lijkt krijgen de pupkopers die op de wachtlijst staan een telefoontje van ons. 

Als de pups ongeveer 4 en 6 weken oud zijn organiseren wij een kraambezoek/ puppyknuffel waarbij wij verwachten dat de a.s baasje(s) de kersverse moeder en hun nieuwe huisgenoot komen bezoeken. Deze bezoekjes kenmerken zich door een verwachtingsvolle spanning om het contact met u nieuwe a.s huisgenoot te beleven. Om u tijdens de eerste 8 weken extra op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van de pups sturen wij u regelmatig een mail. 

Met 8 weken mogen de pups uitvliegen dit is voor ons altijd een dag met een lach en een traan. Wij hebben de pups samen met de moeder een zo'n goed mogelijk start proberen te geven waarbij de liefde en passie voor dit mooie ras de boventoon hebben gevoerd. Met 8 weken is de tijd aangebroken dat u als pupkoper met de nieuwe huisgenoot aan de slag gaat. Uiteraard staan wij ook in deze periode voor u klaar om mee te denken en te helpen waar nodig. 

Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer. De pups zijn gechipt, hebben een stamboom met DNA profiel. De pups zijn ingeënt en hebben een Europees paspoort.

Wij kunnen helaas door wet- en regelgeving geen pups verkopen naar het buitenland. Ook zullen wij geen pups plaatsen bij mensen die kinderen hebben jonger dan 10 jaar. 

We hopen u zo al meer duidelijkheid geven te hebben over onze werkwijze en waar wij voor staan als kennel. Mocht deze werkwijze u ook aanspreken neem dan gerust contact met ons op. 


 
    

 

 

 

Contact     Wie zijn wij       Teven     Puppy's     Oudjes     Werkwijze     Fotoalbum     Update