Kennel Twinkelbell'sEngelse Cocker Spaniels
     

      Contact    Wie zijn wij     Teven    Puppy's     Oudjes    Werkwijze    Fotoalbum     Update
 

 Hallo, wij zijn Theo en Marcella den Hartog en wonen samen met onze drie dochters en cockers in het achterhoekse dorp Silvolde. 

Leuk dat u onze site een bezoekje brengt. 

Onze uit de hand gelopen hobby is begonnen door de aankoop van onze lieve reu "Tommie". Tommie is bij ons komen wonen als huishond en we hadden geen enkele intentie om te gaan fokken. Doordat we met Tommie naar gehoorzaamheidscursus gingen en lid werden van een kynologenvereniging bij ons in de buurt en daar ringtraining gingen volgen werdt het vuurtje aangewakkerd om eens met Tommie een echte show te gaan lopen. Dit was het eerste kleine begin van onze huiselijke kennel want al snel daarna werden wij nog ernstiger besmet met het cockervirus en is het anno nu een manier van leven geworden waarbij onze honden een belangrijke plek binnen ons gezin hebben als dierbaren huisgenoten. 

Onze kennel bestaat momenteel uit 7 cockers. Deels aangekocht en deels eigen fok. Onze droom is een kennel die geheel uit eigen fok zal bestaan. Onze aangekochte cockers zijn de grondleggers van onze huiselijke maar selecte kennel.

Wij proberen cockers te fokken met de rasstandaard als uitgangspunt. Bij ieder teefje die een nestje mag krijgen gaan we nauwkeurig te werk om een verantwoorde en passende combinatie te vormen. Daarbij letten we nauwkeurig op karakter, gezondheid en exterieur. Dit alles is niet altijd even makkelijk want tenslotte is het nog altijd zo dat de natuur, bij levende wezens, altijd het laatste woord heeft. 

We genieten iedere dag met volle teugen van onze cockers en we kunnen wel stellen dat ons leven bepaald niet saai is te noemen met een huis vol blije, vrolijke en enthousiaste cockers. Dankbaar zijn wij onze cockers dan ook voor al het goede wat ze ons al gegeven hebben.

We hopen dat u met veel plezier onze website zult bekijken en indien u meer informatie wil of ons en onze cockers wil komen bezoeken dan bent u na mail contact van harte welkom en zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat. 

Theo, Marcella, BastiŽnne, Benthe, Berbel en alle Twinkelbell's Cockers.

 

 

  

Contact     Wie zijn wij       Teven     Puppy's     Oudjes     Werkwijze     Fotoalbum     Update